Greyerzer Cremo Classic ca. 500 g
Greyerzer Scheiben Cremo x 100 g Greyerzer Cremo Rezent ca. 500 g Greyerzer Cremo Gourmet ca. 500 g Parmigiano Reggiano Spitze ca. 300 g Tête de Moine Rosetten in Portionen ca. 100 g Tête de Moine 1/2 Laib ca. 450 g Appenzeller Mild Würzig 1/2 Laib ca. 3.5 kg Appenzeller Mild-Würzig 1/4 Laib ca. 1.75 kg Appenzeller Extra Laib ca. 6.5 kg Mont Vully Laib ca. 6 kg Mont Vully 1/2 Laib ca. 3 kg Appenzeller Mild-Würzig Laib ca. 6.5 kg Manchego Roblevega Laib ca. 4.5 kg Belper Knolle hart ca. 65 g |
Greyerzer Cremo Classic 1/4 Laib ca. 9 kg
Greyerzer Cremo Classic Riemen ca. 2 kg Greyerzer Cremo Rezent Riemen ca. 2 kg Greyerzer Cremo Rezent 1/4 Laib ca. 8.6 kg Greyerzer Cremo Gour. 1/4 Laib ca. 7.8 kg Greyerzer Cremo Rés. 1/4 Laib ca. 7.2 kg Emmentaler Cremo Clas. Riemen ca. 2.3 kg Emment. Cremo Gour. Riemen ca. 2.1 kg Hobelkäse 1/4 Laib ca. 2.5 kg Pecorino Brigante Laib ca. 1.5 kg Grana Padano Block ca. 2.5 kg Parmigiano Reggiano Block ca. 2.5 kg Sbrinz Block ca. 2.5 kg Tête de Moine Laib ca. 900 g |
Küng + Steiner AG
Meriedweg 7 CH-3172 Niederwangen Tel 031 371 69 45 Fax 031 371 41 79 info@kuengundsteiner.ch www.kuengundsteiner.ch © 2021 Küng + Steiner AG |